Cum plătesc

Metode de plata
Puteti alege una dintre urmatoarele metode de plata:

  1. Plata online cu cardul bancar (Visa, MasterCard, etc)
  2. Numerar la livrare
  3. Plati online cu cardul bancar
    Fiind preocupati de siguranta platilor facem toate eforturile pentru a asigura tranzactii sigure si a pastra informatiile tale personale in siguranta. Prin intermediul siteului nostru vom asigura plati online securizate prin …………. . Acceptam carduri Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro. Pentru a facilita acest lucru, toate tranzactiile cu carduri sunt criptate folosind tehnologia Secure Socket Layer (SSL) si sunt prelucrate de serverele securizate ale LibraPay sau ING WebPay.

Majoritatea cardurilor emise in Romania sunt inrolate automat in sistemul 3D Secure. Acest serviciu de securizare a tranzactiilor, cunoscut sub denumirea de „3D Secure” va protejeaza cardul prin setarea unei parole necesare pentru autorizarea platilor. Este deci important, ca in momentul initializarii unei plati cu cardul sa cunoasteti parola 3D Secure a cardului dvs.

  1. Numerar la livrare
    In cazul în care veti prelua dumneavoastra buchetul de flori contravaloarea acestuia se va achita la livrare. In acest caz este va rugam sa ne sunati la 0746014100 pentru a va prelua comanda si a stabili detaliile pentru livrare.