Menu
Your Cart

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Date cu caracter general:


Site-ul www.florimures.ro este administrat si este proprietate a SC POLICROM SRL, CUI 17003826, J26/2087/2004, cu sediul social în Targu Mures str. Bolyai nr. 36.

Adresa de email contact@florimures.ro , tel: 0746014100

Cont IBAN – Banca Transilvania

RO11BTRLRONCRT0326713501


Prin intermediul www.florimures.ro se comercializeaza online, flori si produse manufacturate din flori. (buchete de flori, aranjamente florale, aranjamente funerare, jerbe, plante ornamentale etc).


Politica de livrare a produselor/serviciilor:


Livrarea produselor se va face de catre curierul nostru in conditii adecvate transportului de produse perisabile, astfel incat produsele sa ajunga la dumneavoastra in cele mai bune conditii.

Livram gratuit pe raza orasului Targu Mures si a localitatilor limitrofe zilnic intre orele 08:00 – 22:00.

Pentru o buna colaborare si a putea asigura prompt transportul produsele noastre va sugeram sa efectuati comanda pana la ora 17:00 in ziua precedenta livrarii. Pentru o livrare in timp util si pentru a evita neplaceri este foarte importanta corectitudinea datelor furnizate de client (nume si adresa destinatar, telefon, ora de livrare).


Politica de retur/anulare:


Conform OUG 34/2014, florile sunt produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere. 

In cazul in care la livrare se refuza produsul pe criterii de neconformitate (flori ofilite sau deteriorate), se accepta returul contravalorii comenzii. Tinand cont ca florile sunt produse perisabile, si pentru a te putea bucura de flori cateva zile dupa primire  este importanta pastrarea si intretinerea acestora. Pentru sfaturi si sugestii in acest sens accesati meniul  “Informatii utile”.


Politica de confidentialitate:


Informatii privind siguranta datelor clientilor: