Menu
Your Cart

Despre noi

Maria Bunea

Buna, numele meu este Maria,....Atelierul de flori by Maria Bunea.

Incepand cu anul 2006 povestea florilor m-a luat prin surprindere si m-am indragostit complet de verdeturi, flori, trandafiri si alte minunatii care la vremea aceea erau inca subiecte tabu pentru multe personalitati din domeniul floristicii.

Dupa 8 ani de munca in atelier/florarie, mi-am dat seama ca aveam nevoie de educatie in domeniu asa ca am intalnit-o pe Filomena Brisc cu a ei scoala de floristi, "Filomena Flower School", scoala pe care am si absolvit-o in anul 2019.

Dupa multe evenimente desfasurate in atelierul propriu, "Atelierul de flori by Maria Bunea", la Targu Mures, in 2018 am facut parte cu mare drag din echipa de floristi ai scolii care au dat viata celui mai mare festival de flori din Romania care are loc anual la Timisoara, pe nume Timfloralis.

Al doilea an la rand, in 2019, am fost din noua prezenta insa de data aceasta am realizat primul meu proiect pe care l-am denumit "Happiness" fiind afisat in centrul orasului Timisoara. Acesta a fost defapt examenul final al cursurilor de floristica din cadrul scolii Filomena Flower School.

Putin dupa terminarea Timfloralis 2019 am facut partea din minunata echipa de floristi care au lucrat la un proiect extrem de interesant si captivant, indrumati fiind de designerul Nicu Bocancea. Proiectul era destinate magazinelor "Profi", acestea atingand un numar de 1000 de magazine.

In septembrie 2019, am avut onoarea sa fiu parte dintr-o echipa restr‚nsa de floristi veniti din partea Filomena Flower School in cadrul evenimentului de 900 de ani de ai castelului Leeds, din Kent, UK. Proiectul a fost condus de echipa DK- Dennis Kneepkens & Mick Stube, oameni extrem de talentati si pasionati care au realizat doua proiecte de mari dimensiuni la Castle Leeds, Kent, UK.

De departe cel mai important moment pentru mine a fost participarea la "Cupa Romaniei de Arta Florala" in toamna anului 2019,la Cluj-Napoca,o experienta de neuitat, care m-a ajutat sa evoluez enorm si pe care as repeta-o bucuroasa.

Povestea merge mai departe av‚nd mirese si evenimente delicate de decorat.