Menu
Your Cart

Colectie Craciun

Cadou special de Craciun
Nou Special 2-3 Days
Model: Cadou special de Craciun
- Coronita de Craciun este cadoul perfect pentru voi sau pentru cei dragi, pentru parinti, familie, prieteni, dar si un cadou potrivit pentru partenerii de afaceri , clienti sau furnziori. Coronita este lucrata manual, diametul ei este de 28 cm.- Un Merlot  Villa Vinea, ajuns la maturitate depl..
255,00 lei
Fără TVA:255,00 lei
Model: Coronita-de-Craciun-asortata
Coronita de Craciun este cadoul perfect pentru voi sau pentru cei dragi, pentru parinti, familie, prieteni, dar si un cadou potrivit pentru partenerii de afaceri , clienti sau furnziori. Coronita este lucrata manual, din brad natural si pin. Diametul ei este de 30  cm, si este decorata cu decor..
155,00 lei
Fără TVA:155,00 lei
Pachet de Craciun
Nou Special
Model: Pachet de Craciun
Cuvee Villa Vinea- Un cupaj eclectic de Fetească Regală, Riesling de Rin şi Pinot Noir (vinificat în alb), refermentat în sticlă după metoda tradiţională şi maturat timp de 36 de luni pe drojdii fine, un spumant ce poate oricând lupta, de la egal la egal, cu rivali din Champagne, Franciacorta sau Ca..
325,00 lei
Fără TVA:325,00 lei
Model: set-craciun
Coronita este realizata din brad natural si podoabe specifice sezonului de iarna in limita stocului disponibul. Coronita are diametrul de 40 cm. Aranjamentul are lungimea de aproximativ 45 cm, este lucrat din brad natural  argintiu nobillis, contine 3 lumanari si decoratiuni in limita stoc..
370,00 lei
Fără TVA:370,00 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)